Autó műszaki vizsga 20.990 Ft

Posted on Posted in Autó műszaki vizsga, műszaki vizsga

Személygépkocsi műszaki vizsga Budapest XI. kerületben 20.990 Ft-ért

autó műszaki vizsga budapest xi. kerület
Autó műszaki vizsga 19.990 Ft

Budapest XI. kerület, Kondorosi út 2/a “B” épület

Telefon: (1) 481-9069 (20) 226 2650

A személygépkocsi műszaki vizsgáztatás 2 évente esedékes, ha az autó már elmúlt 4 éves.

 

Manapság már nem kell aggódni a műszaki vizsga érvényesség meghosszabbítása miatt, mert egyrészt gyorsan, másrészt kockázatmentesen elvégezhető. Ráadásul az autó műszaki vizsga ára mindössze

20.990 Ft-ba kerül

Gyors műszaki vizsga

A személygépkocsi műszaki vizsga mindössze 1 óra alatt elvégezhető, a Hatósági műszaki vizsgát megelőző átvizsgálással együtt. Nem kell itt hagynia autóját, megvárhatja a műszaki vizsgáztatás végét.

Kockázatmentes műszaki vizsga


A jogszabály kimondja, hogy a Hatósági műszaki vizsga eljárás megkezdését követően már nincs lehetőség a jármű javítására, azt az aktuális állapota szerint kell minősíteni. Mi éppen ezért ajánljuk, hogy a műszaki vizsgát megelőzően vegye igénybe Közlekedésbiztonsági diagnosztikánkat, mely megegyezik a műszaki vizsgáztatás menetével, de az eredménye nem befolyásolja a műszaki vizsga érvényességét. Ha az átvizsgáláson mindent rendben találunk, a műszaki vizsga garantáltan sikeres lesz. Így Ön csak akkor fizeti meg a műszaki vizsga Hatósági díját, ha a jármű ALKALMAS a közúti forgalomban történő részvételre.

    Itt tud on-line jelentkezni műszaki vizsgára, akár éjjel, vagy hétvégén


    Vélemény, hozzászólás?