Utánfutó műszaki vizsga

Posted on Posted in műszaki vizsga, utánfutó műszaki vizsga

Utánfutó műszaki vizsga 16.490 Ft

utánfutó műszai vizsga
Utánfutó műszaki vizsga 16.490 Ft

Budapest XI. kerület, Kondorosi út 2/a “B” épület

A jelenlegi szabályozás szerint a közúti forgalomban résztvevő járművek jelentős részének, melyek rendszámmal vannak ellátva, rendszeresen műszaki ellenőrzésen kell átesniük. Nagy általánosságban azt mondhatjuk, hogy a műszaki vizsgáztatásra 2 évente kerül sor, ez alól nem kivétel az utánfutó műszaki vizsgáztatása sem.

Ha már szükséges az utánfutó műszaki vizsga elkészítése, nem mindegy, hogy mennyiért, mennyi idő alatt, milyen körülmények között, hol végeztetjük el. Ezért úgy alakítottuk ki ezeket a paramétereket, hogy optimális választás legyen az utánfutó műszaki vizsga elvégzésére a műszaki vizsgaállomásunk.

Mennyibe kerül az utánfutó műszaki vizsga?

Utánfutó műszaki vizsga ára 16.490 Ft, utánfutó műszaki vizsgáztatás, mely összeg tartalmazza a műszaki vizsga előtti átvizsgálást, Közlekedésbiztonsági diagnosztikát. A vizsga előtti átvizsgálás a garancia arra, hogy ne legyen sikertelen az érvényesítés, mert csak akkor vizsgáztatunk “élesben”, ha mindent megfelelőnek találunk.

Mennyi idő alatt készül el az utánfutó műszaki vizsga?

Az utánfutó műszaki vizsgáztatását megelőző Közlekedésbiztonsági diagnosztikával és az adminisztrációval együtt sem tart 30 percnél több ideig az érvényesítési eljárás.

Milyen körülmények között készül el az utánfutó műszaki vizsga?

Cégünk saját műhelyében van a műszaki vizsgaállomás, mely tiszta és rendben tartott, ügyfélvárónk kulturált, mellékhelyisége tiszta. A műhely szomszédságában van egy büfé is, ahol enni, inni, dohányozni lehet. A műszaki vizsga árát akár bankkártyával is ki tudja fizetni.

Hol van a műszaki vizsgaállomás?

A vizsgaállomás Budapest legnépesebb kerületében, a XI. kerületben, nagy forgalmú út mellett, jól megközelíthető telepen helyezkedik el. A BERMŰ Ipari Telep bejárata a Budafoki út és a Kondorosi út sarkán található, itt kell behajtani, majd a “B” jelű épületet megkeresni. Pontos címünk:

Budapest XI. kerület, Kondorosi út 2/a “B” épület


Utánfutó műszaki vizsgáztatásra munkanapokon reggel 8 és délután 5 között van lehetősége. Ha ettől eltérő időben (pl: 17 óra után) szeretne vizsgáztatni, az 5.000 Ft többlet költséggel jár.
Válasszon ki egy Önnek megfelelő szabad időpontot és jelentkezzen be telefonon!

(1) 481-9069

(20) 226-2650


    Itt tud műszaki vizsgára jelentkezni éjjel-nappal, akár hétvégén is.

    Kérem, adja meg nevét! (szükséges megadni)

    Kérem, adja meg E-mail címét! (szükséges megadni)

    Kérem, adja meg telefonszámát! (szükséges megadni)

    Tárgy

    Jármű gyártmánya, típusa: (szükséges megadni)

    Jármű rendszáma:(szükséges megadni)

    Jármű fajtája (szükséges megadni)

    Válassza ki a vizsga napját! Ha a legördülő menüben nem jelenik meg a naptár, akkor a helyes formátum: év-hónap-nap

    Válasszon időpontot!

    Üzenet, egyéb kérés, észrevétel, visszajelzés

    Kérem válaszoljon!